Ronaldo atklāj, kāpēc Maradona nēsāja divus pulksteņus (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Djego Maradona un viņa miesassargs 2006. gadā
Djego Maradona un viņa miesassargs 2006. gadā Foto: AFP/SCANPIX

Kādreizējā brazīliešu futbola zvaigzne Ronaldo atklāti dalījies pārdomās par mirušo leģendāro Argentīnas futbolistu Djego Maradonu, ar kuru viņu vienoja draudzīgas attiecības. 

Maradona tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem pasaules futbolistiem. Viņa dzīve aprāvās 60 gadu vecumā novembra beigās. Savas spožās karjeras laikā viņš atstājis neizdzēšamas pēdas pasaules futbola vēsturē. 

"Djego ir atstājis apbrīnojamu mantojumu futbolā. Šo zaudējumu ir ļoti grūti pieņemt. Ziņas par viņa aiziešanu mani pārsteidza un ļoti apbēdināja. Es sūtu savu mīlestību Maradonas ģimenei. Viņš ir mainījis daudzu cilvēku dzīves un es vienmēr būšu pateicīgs par iedvesmu, kuru viņš man sniedza," izdevums "Mirror" citē Ronaldo izteikumus. 

Maradona bija pretrunīgi vērtēta persona, īpaši jau pēc karjeras beigšanas, kad viņš ārstējās no narkotiku un alkohola atkarības. Tiesa, neviens nevar apšaubīt viņa futbolista talantu. Maradonu pielūdza miljoniem cilvēku visā pasaulē. 

"Vienā no pirmajām reizēm, kad Maradona mani apciemoja Madridē, mēs vakariņojām. Djego ieradās ar diviem pulksteņiem uz rokām un teica, ka citādi viņš neatstāj mājas. Es jautāju, kāpēc tieši divi pulksteņi, un viņš paskaidroja, ka tā ir viņa meitas dāvana un ka viņš to nekad nenoņem. Vakariņu izskaņā Djego novilka vienu pulksteni un uzdāvināja man to. Es negribēju to ņemt, bet viņš sadusmojās un man nebija citas izvēles. Glabāšu šo pulksteni līdz savas dzīves beigām kā atgādinājumu par Djego dāsnumu un mūsu draudzību," skaidroja Ronaldo. 

Šobrīd 44 gadus vecais Ronaldo Madrides "Real" pārstāvēja no 2002. līdz 2007. gadam. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu