Punnenovs svin "sauso" uzvaru Šveices čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: www.scltigers.ch

Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs svētdien aizvadīja izcilu spēli Šveices augstākajā līgā (NLA), kaldinot Langnau "Tigers" komandas uzvaru.

"Tigers" vairāku latviešu pārstāvēto komandu duelī mājās ar 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) uzveica Ženēvas "Servette".

Punnenovs šajā duelī atvairīja visas 46 pretinieku mestās ripas, svinot pirmo "sauso" uzvaru sezonā. Viņš šosezon astoņās spēlēs vidēji ielaidis 2,28 ripas un atvairījis 93,33% metienu, abos statistikas rādītājos ieņemot ceturto vietu NLA.

Uzvarētāju rindās uzbrucējs Rihards Melnalksnis uz ledus pavadītajās desmit minūtēs un 13 sekundēs bloķēja divus metienus un uzvarēja divos no sešiem iemetieniem, bet Toms Andersons deviņās minūtēs un 14 sekundēs tika pie 12 soda minūtēm. Abiem latviešiem lietderības koeficients bija neitrāls.

Ženēvas komandā uzbrucējs Deniss Smirnovs 12 minūšu un 12 sekunžu laikā četras reizes meta pa vārtiem, uzvarēja piecos no 11 iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta, bet aizsargs Sandis Smons divu minūšu un 51 sekundes laikā pamanījās iekrāt negatīvu lietderību -1.

No latviešu pārstāvētajām komandām čempionātā visaugstāk atrodama Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne", kas ar 28 punktiem 13 spēlēs atrodas otrajā vietā. "Servette" ar 25 punktiem 14 dueļos ir ceturtā, bet "Lions" ar 11 punktiem 12 mačos ir pēdējā starp 12 vienībām.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu