Hārdens nepiedalās "Rocekts" pirmajā treniņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Džeimss Hārdens neizpildīta Covid-19 protokola dēļ svētdien nepievienojās Hjūstonas "Rockets" pirmajam treniņam.

Kā atklāja komandas galvenais treneris Stīvens Sailass, Hārdenam svētdienas vakarā bija paredzēta individuāla nodarbība, taču viņam pašam neesot bijusi komunikācija ar basketbolistu. Hārdens neieradās uz treniņu, bet sazinājies ar "Rockets" administrāciju.

Kā liecina paša basketbolista sociālajos tīklos publicētā informācija, viņš nedēļas nogalē Atlantā piedalījās repera "Lil Baby" dzimšanas dienas ballītē, nelietojot sejas masku. 

NBA prasīja spēlētājiem aizvadītajā nedēļā ievērot piesardzību - ārpus treniņiem un mājām doties tikai tur, kur patiešām nepieciešams, piemēram, uz pārtikas veikalu.

Tāpat Covid-19 protokols treniņā liedza piedalīties Entonijam Leonam Takeram.

Novembrī parādījās informācija, ka Hārdens apsver iespēju pieprasīt komandai maiņu uz Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets".

Hārdens maiņas darījuma rezultātā 2013.gadā no Oklahomasitijas "Thunder" pārcēlās uz "Rockets" un nākamajās astoņās sezonās regulāri bija Visu zvaigžņu spēle dalībnieks. 2017./18.gada sezonā Hārdens tika atzīts par NBA vērtīgāko spēlētāju, bet pēdējo sešu gadu laikā viņš šīs balvas balsojumā regulāri bijis atrodams starp trim vadošajiem basketbolistiem.

Hārdena pašreizējais līgums beigsies 2021./2022.gada sezonā. Šajā laika posmā viņš nopelnīs aptuveni 110 miljonus ASV dolāru. Tāpat viņam 2022./23.gada sezonā ir iespēja pagarināt sadarbību ar "Rockets", nopelnot 46,7 miljonus dolāru (39,6 miljonus eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu