"Jokerit" ar Kalniņu vārtos cieš zaudējumu KHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Latvijas izlases vārtsargs Jānis Kalniņš pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Maskavā atvairīja 22 metienus Helsinku "Jokerit" zaudējumā pagarinājumā pret vietējo "Spartak".

"Jokerit" izbraukumā ar 2:3 (1:1, 1:1, 0:0, 0:1) zaudēja Oļega Znaroka un Latvijas trenera Harija Vītoliņa vadītajam Maskavas "Spartak".

Kalniņš "Jokerit" komandas vārtos atvairīja 22 no 25 raidījumiem.

Mājinieki trīsreiz izvirzījās vadībā, un pēdējoreiz viesiem atspēlēšanās iespēja netika dota. Pagarinājuma 56.sekundē precīzs bija Martina Bakoša metiens, kuram šajā spēlē divi (1+1) rezultativitātes punkti.

"Jokerit" ar 35 punktiem 27 spēlēs Rietumu zonā ieņem astoto vietu, bet "Spartak" ar 36 punktiem 33 mačos ir vienu pozīciju augstāk.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" pirmdien viesos pēcspēles metienos pārspēja Rietumu zonas otru spēcīgāko komandu Sanktpēterburgas SKA, pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.

"Dinamo" uzvarēja SKA ar 4:3 (0:2, 2:1, 1:0, 0:0, 3:2)

Vārtus rīdzinieku labā guva Metjū Majone, Džeisī Lipons un Miks Indrašis, bet izšķirošo "bullīti" iemeta Lauris Dārziņš.

Dinamo" ar 15 punktiem 32 mačos joprojām ir pēdējā vietā līgā, kamēr SKA ar 47 punktiem 35 cīņās Rietumu konferencē ir otrā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu