Aģents: Pogba ir nelaimīgs un vēlas atstāt Mančestras "United"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Francijas futbolists Pols Pogbā ir nelaimīgs un vēlas atstāt Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras "United", apgalvo spēlētāja aģents Mino Raiola.

Francijas izlases pussargam līgums ar Anglijas klubu ir spēkā līdz 2022. gada jūnijam.

27 gadus vecais Pogbā šosezon premjerlīgā piedalījies astoņos mačos, no kuriem tikai piecos devies starta sastāvā un kopumā guvis tikai vienus vārtus.

"Pols ir nelaimīgs. Viņš vairs nespēj izpaust sevi kā viņš gribētu, un kā tiek gaidīts no viņa. Viņam ir jāmaina komandas, viņam ir vajadzīgs svaigs gaiss," laikrakstam "Tuttosport" pastāstīja Raiola.

Ziemas pāreju periods Anglijas premjerlīgā paredzēts no 4. janvāra līdz 1. februārim.

"Viņa līgums beigsies pēc pusotra gada, bet domāju, ka vislabākais risinājums abām pusēm būtu viņu pārdot tuvākajā pāreju periodā," teica Pogbā aģents.

Pogbā iepriekš nav slēpis vēlmi spēlēt Spānijas klubā Madrides "Real".

2016. gadā Mančestras "United" iegādājās Pogbā no Itālijas kluba Turīnas "Juvnetus" par aptuveni 105 miljoniem eiro, kas tobrīd bija pasaules rekords futbolistu pārejas maksā.

2012. gadā Mančestras "United" komandai Pogbā nebija vajadzīgs, tāpēc viņš bez samaksas pārcēlās uz "Juventus" komandu, kurā kļuva par pasaules futbola zvaigzni.

Kopš atgriešanās Mančestrā viņš piekto sezonu pārstāv "United". Pirmajā gadā premjerlīgā viņš guva piecus vārtus, otrajā sezonā sešus, bet trešajā bija precīzs 13 reizes. Savukārt pagājušajā Anglijas premjerlīgas sezonā viņš guva tikai vienus vārtus.

2018. gadā Pogbā bija viens no līderiem Francijas izlasē, kas izcīnīja Pasaules kausu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu