Hārdens "Rockets" vadībai izvirzījis jaunas prasības

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Džeimss Hārdens pieprasījis Hjūstonas "Rockets" kluba vadībai maiņu uz Filadelfijas "76ers" vai kādu citu konkurētspējīgu vienību, vēsta ESPN. 

Iepriekš Hārdens pauda vēlmi spēlēt Rodiona Kuruca pārstāvētajā Bruklinas "Nets", kurā apvienotu spēkus ar Kairiju Ērvingu un Kevinu Durantu, ar kuru savulaik spēlēja Oklahomasitijas "Thunder" sastāvā. 

Tagad viņš labprāt pievienotos "76ers". 

ESPN vēsta, ka "76ers" vadībai nav nodoma šķirties no savām zvaigznēm Bena Simonsa vai Žoela Embīda. Līdz ar to Filadelfijas klubam vairs nav īsti ko piedāvāt. 

Hārdens arī kluba vadībai norādījis, ka viņš ir gatavs karjeru turpināt jebkurā citā komandā, kas būtu konkurētspējīga iesaistīties cīņā par čempiontitulu. 

"Rockets" ir sākusi gatavoties jaunajai sezonai, bet Hārdens treniņos nav piedalījies. Tiesa, viņš otrdien ieradies Hjūstonā, vēsta ESPN apskatnieks Eidrians Vodžnarovskis.

Hārdena pašreizējais līgums beigsies 2021./2022. gada sezonā. Šajā laika posmā viņš nopelnīs aptuveni 110 miljonus ASV dolāru. Tāpat viņam 2022./23. gada sezonā ir iespēja pagarināt sadarbību ar "Rockets", nopelnot 46,7 miljonus dolāru (39,6 miljonus eiro).

Nesen "Rockets" šķīrās no Rasela Vestbruka, kurš gaidāmajā sezonā būs komandas biedrs Dāvim Bertānam Vašingtonas "Wizards" vienībā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu