Tomass Dukurs divreiz trešais treniņbraucienos Īglsā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tomass Dukurs
Tomass Dukurs Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Gatavojoties sezonas trešajam Pasaules kausa posmam, Latvijas skeletonists Tomass Dukurs treniņbraucienos ceturtdien Īglsas trasē Austrijā divreiz uzrādīja trešo labāko rezultātu.

Tikmēr viņa brālis Martins Dukurs treniņbraucienos divreiz bija piektais, bet ātrākais bija mājinieku sportists austrietis Samuels Maiers.

Ātrus braucienus aizvadīja Lielbritānijas skeletonists Mets Vestons, kurš divreiz uzrādīja otro labāko rezultātu.

Kopā ar brāļiem Dukuriem vienā treniņbraucienu sesijā piedalījās arī Vācijas skeletonisti, bet Krievijas sportisti braucienus aizvadīja otrā grupā.

Otrajā grupā treniņbraucienos labākos rezultātus uzrādīja krievs Aleksandrs Tretjakovs, kurš abos braucienos bija ātrākais.

Novembrī pirmie divi posmi risinājās Siguldā. Abās sacīkstēs uzvarēja Martins Dukurs, bet Tomass ieguva ceturto un otro vietu.

Sezonas trešajam posmam Īglsas trasē gatavojas arī Edija Tērauda. Latvijas skeletoniste treniņbraucienos uzrādīja 19. un 20. rezultātu.

Tērauda novembrī Siguldā negaidīti izcīnīja trešo vietu pirmajā posmā, bet otrajā ierindojās 11. pozīcijā.

Pasaules kausa posms Īglsas trasē skeletonā vīriešiem un sievietēm paredzēts piektdien. Kungi startēs plkst. 11.15 pēc Latvijas laika, bet dāmām pirmais brauciens sāksies 15.15.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu