Vols "Rockets" rindās debitē ar 13 punktiem un daudzpusīgu sniegumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @HoustonRockets

Teju divus gadus traumas dēļ nespēlējušais Džons Vols piektdien ar 13 punktiem un daudzpusīgu sniegumu debitēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Hjūstonas "Rockets", uz kuru viņš tika aizmainīts šajā starpsezonā.

"Rockets" ar 125:104 (37:26, 31:22, 34:24, 23:32) uzvarēja Čikāgas "Bulls".

Šajā spēlē laukumā nedevās "Rockets" līderis Džeimss Hārdens, kurš jau pirms šīs sezonas atklāja, ka vēlas tikt aizmainīts uz Bruklinas "Nets". "Rockets" skaidri norādīja, ka apmaiņā pret Hārdenu vēlas ļoti iespaidīgu piedāvājumu, kam neviena komanda nav piekritusi.

Sākotnēji Hārdens piesauca tikai "Nets" variantu, bet brīdī, kad sapratis, ka komanda no viņa tik viegli nešķirsies, amerikānis arī paudis vēlmi doties uz Miami "Heat", Milvoki "Bucks" vai Filadelfijas "76ers". Paredzams, ka viņam "piespiedu kārtā" arī šosezon nāksies spēlēt "Rockets" komandā.

Tikmēr starpsezonā maiņas darījumā iegūtais Vols piektdien savā pirmajā "Rockets" spēlē guva 13 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un deviņreiz rezultatīvi piespēlēja.

Bruno Kabloko ar 17 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām bija rezultatīvākais "Rockets" spēlētājs, taču 16 punktus pievienoja arī Ēriks Gordons, kamēr starpsezonā iegūtais Demarkuss Kazinss guva 14 punktus un izcīnīja piecas bumbas zem groziem.

"Bulls" rindās Kobijs Vaits izcēlās ar 15 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, bet Lauri Markanens pievienoja 13 punktus un piecas bumbas zem groziem.

Citā spēlē Portlendas "Trail Blazers" ar 127:102 (41:36, 31:26, 24:19, 31:21) pieveica Sakramento "Kings".

Pieredzējušais Karmelo Entonijs ar 21 punktu un četrām atlēkušajām bumbām bija "Trail Blazers" rezultatīvākais spēlētājs, taču pa 18 punktiem guva Kristiāns Džeimss Makolums, Harijs Džailzs, kuram arī 14 atlēkušās bumbas un Gerijs Trents juniors. Damjans Lilards iekrāja 15 punktus un piecas rezultatīvas piespēles.

"Kings" vienībā 23 punktus iemeta Badijs Hīlds, kamēr ar 16 punktiem izcēlās Harisons Bērnss.

Šajā mačā "Kings" nepalīdzēja viens no līderiem Hasans Vaitsaids, bet otrā laukuma pusē nebija redzams Jusufs Nurkičs. 

Panākumu svinēja arī čempionvienība Losandželosas "Lakers", kas ar 87:81 (25:22, 18:24, 16:15, 28:20) uzveica citu šīs pilsētas komandu "Clippers".

Pret savu bijušo komandu Montrezls Herels guva 13 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas. Vēl "Lakers" komandā 19 punktus un deviņas atlēkušās bumbas guva Teilens Hortons Takers, bet Kails Kuzma iekrāja par punktu mazāk un piecas reizes rezultatīvi piespēlēja.

"Clippers" komandā ar desmit punktiem rezultatīvākais bija Pols Džordžs, bet līderis Kavai Lenards nepilnās 15 minūtēs guva trīs punktus un izcīnīja septiņas bumbas zem groziem.

"Lakers" vienībai šajā mačā nepalīdzēja līderi Lebrons Džeimss, Entonijs Deiviss, kā arī Marks Gasols.

Tikmēr Atlantas "Hawks" sīvā cīņā ar 112:116 (23:31, 29:21, 25:35, 35:29) piekāpās Orlando "Magic".

Nikola Vucevičs uzvarētāju labā guva 18 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, Dveinam Beikonam 14 punkti, bet vēl 13 punktus pievienoja Evans Furnjē.

"Hawks" komandā Deandrē Hanters guva 18 punktus, kamēr vēl 14 pievienoja Danilo Gallināri un Džons Kolinss, kuram arī deviņas atlēkušās bumbas.

Visbeidzot Ņujorkas "Knicks" ar 90:84 (22:18, 26:29, 26:14, 16:23) uzvarēja Detroitas "Pistons".

Rovans Aleksandrs Barets "Knicks" labā guva 15 punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, bet Obi Topins un Džūliuss Rendls atzīmējās ar 11 punktiem un attiecīgi septiņām un astoņām bumbām zem groziem. "Pistons" rindās pa 14 punktiem iemeta Svi Mihaiļuks un Sadiks Bejs.

Lietuvietis Ignas Brazdeiķis pie teikšanas "Knicks" komandā vēl netika.

Sestdien laukumā bez traumētā Kristapa Porziņģa dosies arī Dalasas "Mavericks", tiekoties ar "Bucks" komandu. 

Piektdien tika aizvadītas pirmās pārbaudes spēles pirms gaidāmās NBA sezonas, kuras sākums paredzēts 22.decembrī.

Aizvadītās sezonas noslēguma fāze norisinājās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Sezonas pēdējais mačs notika 11.oktobrī, kad Losandželosas "Lakers" finālsērijā nodrošināja 4-2 uzvaru pār Maiami "Heat".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu