Latvijas hokeja izlasē vairākām personām noteikta saslimšana ar Covid-19 (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlase
Latvijas hokeja izlase Foto: Agris Bricis (Latvijas Hokeja federācija)

Latvijas vīriešu hokeja izlases treniņnometnē vairākām personām noteikta saslimšana ar Covid-19, kā rezultātā šomēnes plānotā dalība pārbaudes turnīrā Polijā ies secen, sestdien ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Latvijas hokeja izlase nākamnedēļ Polijas pilsētā Katovicē plānoja piedalīties pārbaudes turnīrā, kurā spēkotos ar Polijas un Ungārijas komandām.

LHF sestdien vēsta, ka dažiem izlases kandidātu lokā esošiem spēlētājiem un personālam ir konstatēta inficēšanās ar Covid-19 vīrusu, neskatoties uz visu epidemioloģisko prasību ievērošanu izlases treniņnometnes laikā.

"Covid-19 uzliesmojums novērojams arī "Olimp/Venta 2002" komandā. Lai izvairītos no lieka riska un plašākas saslimšanas, dalība turnīrā ir atsaukta, kā arī izlases treniņnometne ir pārtraukta, un gan izlases kandidāti, gan apkalpojošais personāls šobrīd atrodas pašizolācijā un uzrauga savu veselības stāvokli. Jau tuvākajās dienās visiem tiks veikts atkārtots Covid-19 tests, lai novērotu epidemioloģisko situāciju," teikts LHF paziņojumā.

"Olimp"/"Venta 2002" komanda pēc vairākiem pozitīviem Covid-19 testiem šobrīd jau atrodas karantīnā un šī iemesla dēļ laukumā neplāno atgriezties ātrāk par janvāri.

Tāpat karantīnā atrodas arī Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga". MHL vienība pēdējās spēles aizvadīja novembrī, bet vairāki hokejisti kopš tā laika jau bija Latvijas U-20 treneru rīcībā Jelgavā.

U-20 izlases treniņnometnes laikā vairākiem "Rīga" hokejistiem noteikta saslimšana ar Covid-19, kā dēļ viņi šobrīd ievēro karantīnu, kas ilgs desmit dienas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu