Daugaviņš rezultatīvs uzvarā pret Hārtlija trenēto komandu

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases hokejists Kaspars Daugaviņš svētdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē.

Daugaviņa pārstāvētā Maskavas apgabala "Vitjaz" komanda ar rezultātu 4:3 (2:0, 1:2, 1:1) pārspēja Omskas "Avangard" vienību, kuras galvenais treneris ir Latvijas izlases stūrmanis Bobs Hārtlijs.

Ar rezultatīvu piespēli Daugaviņš izcēlās otrā perioda pašā sākumā, palīdzot komandai realizēt skaitlisko vairākumu. "Vitjaz" tobrīd ieguva 3:0 vadību.

Divus vārtus uzvarētājiem guva kanādietis Džastins Denforts. Viņš bija precīzs trešā perioda vidū, panākot 4:2 vadību "Vitjaz" komandai.

Daugaviņš laukumā pavadīja 22 minūtes, kas "Vitjz" komandā bija lielākais spēles laiks. Viņš gan uzvarēja tikai divus no septiņiem iemetieniem.

32 gadus vecais Daugaviņš šosezon 34 mačos guvis 10 vārtus un veicis 20 rezultatīvas piespēles.

"Vitjaz" ar 37 punktiem ieņem 9. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, bet "Avangard" ar 49 punktiem atrodas otrajā pozīcijā Austrumos.

Citā spēlē vārtsargs Jānis Kalniņš palika rezervē, kamēr viņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" viesos ar 1:4 (0:2, 0:0, 1:2) atzina Kazaņas "Ak Bars" pārākumu.

"Ak Bars" pa Andersa Lindbeka vārtiem meta 37 reizes, bet ceturto ripu mājinieki ieraidīja tukšos viesu vārtos.

"Jokerit" ar 39 punktiem 30 cīņās ir astotā spēcīgākā komanda Rietumu konferencē, bet "Ak Bars" ar 58 punktiem 38 dueļos atrodama Austrumu konferences līderpozīcijā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu