Šteinbors liedz Gutkovskim gūt vārtus, taču neaptur "Rakow"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pāvels Šteinbors
Pāvels Šteinbors Foto: www.jagiellonia.pl

Divu Latvijas izlases futbolistu pārstāvēto komandu duelī Polijas ekstrklasē svētdien uzbrucējs Vladislava Gutkovska Čenstohovas "Rakow" Belhatovā ar 3:2 (1:0) pārspēja vārtsargu Pāvelu Šteinboru un Belastokas "Jagiellonia" .

Abi Latvijas futbolisti maču sāka pamatsastāvā un laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Spēles 17.minūtē bumbu viesu vārtos ieraidīja Andžejs Ņevulis, kurš Latvijas vārtsargu pārspēja ar sitienu no pāris metriem. Sešas minūtes pirms pirmā puslaika beigām bumba vēlreiz pabija Šteinbora sargātajā cietoksnī, taču aizmugures situācijas dēļ rezultāts palika nemainīgs.

Pirmajā puslaikā vienā no epizodēm varēja izcelties arī Gutkovskis, taču viņam soda laukumā neizdevās lāga uztvert bumbu un sanāca samocīts sitiens pa vārtiem.

Otrā puslaika ievadā, 52.minūtē, mājiniekiem 11 metru soda sitienu realizēja Petrs Švarcs, Šteinboram neuzminot bumbas lidojuma virzienu. Astoņas minūtes vēlāk Gutkovskis pēc ātra uzbrukuma bija labā sitiena pozīcijā, taču Šteinbors špagatā atvairīja izlases biedra sisto bumbu un liedza viņam izcelties.

Puslaika vidū, 69.minūtē, Macejs Makuševskis pēc standartsituācijas izmantoja mājinieku apjukumu soda laukumā un vienus vārtus atguva. Septiņas minūtes vēlāk Švarcs izpildīja vēl vienu "pendeli" un šoreiz Šteinbors uzminēja bumbas lidojuma virzienu, taču nespēja bumbu "izvilkt" no stūra.

Otrā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē Hesus Imass samazināja "Rakow" pārsvaru, taču atspēlēties viesi nepaguva.

Pirmdien šodienas jubilāra Kristera Tobera pārstāvētā Gdaņskas "Lechia" 13.kārtas spēlē tiksies ar Plockas "Wisla".

Ar 27 punktiem 13 mačos "Rakow" atrodas otrajā vietā turnīra tabulā, par diviem punktiem atpaliekot no Varšavas "Legia". "Jagiellonia" ar 17 punktiem ir astotā, bet "Lechia" ar 16 punktiem 12 mačos ieņem desmito vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu