Strautiņš un Jakovičs gūst vairāk nekā pusi no komandas punktiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ingus Jakovičs
Ingus Jakovičs Foto: pallacanestrovarese.it

Latvijas basketbolisti Artūrs Strautiņš un Ingus Jakovičs svētdien guva attiecīgi 21 un 18 punktus Itālijas A sērijas spēlē, taču ar to nepietika, lai Varēzes "Openjobmetis" izcīnītu uzvaru.

Varēzes basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 76:89 (12:14, 23:19, 8:24, 33:32) piekāpās Redžo di Emīlijas "UnaHotels", kas šonedēļ no sastāva atbrīvoja Jāni Blūmu.

Strautiņš laukumā pavadīja 29 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā realizēja trīs no sešiem divpunktu metieniem un piecus no sešiem "trejačiem". Tāpat viņš izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pieļāva divas kļūdas, vienu reizi pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un iekrāja 23 efektivitātes koeficienta punktus, kas bija labākais rādītājs komandā.

Tikmēr Jakovičs spēlēja 23 minūtes un 47 sekundes, grozā raidot divus no trim divpunktu metieniem, trīs no septiņiem tālmetieniem un visus piecus "sodiņus". Viņa kontā arī trīs rezultatīvas piespēles, viena piezīme, divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 17 efektivitātes koeficienta punkti.

Ar 21 punktu Strautiņš un Luiss Skola bija rezultatīvākie mājinieku rindās, bet viesiem ar 28 punktiem izcēlās Brendons Teilors.

Citā spēlē Andrejs Gražulis atzīmējās ar sešiem punktiem un 11 atlēkušajām bumbām, kamēr viņa pārstāvētā Triestes "Allianz" mājās ar 60:77 (7:20, 18:23, 17:16, 18:18) atzina Boloņas "Segafredo Virtus" pārākumu.

Gražulis spēlēja 29 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā realizēja divus no pieciem divpunktu metieniem un abus divus soda metienus, bet netrāpīja vienīgo tālmetienu. Bez 11 bumbām zem groziem viņa kontā bija arī viens bloķēts metiens, viena piezīme, divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 15 efektivitātes koeficienta punkti, kas bija dalīts labākais rezultāts komandā.

Laukuma saimniekiem 15 punktus guva Miltons Doils, bet pretiniekiem ar 18 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Džuliens Gembls.

Triestes vienība ar diviem panākumiem sešās cīņās ir 12.vietā kopvērtējuma tabulā, bet Varēzes komanda ar trīs uzvarām desmit spēlēs ir 13.pozīcijā.

A sērijas turnīru turpina 15 komandas, kas Covid-19 pandēmijas dēļ aizvadījušas atšķirīgu spēļu skaitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu