"Trīs Zvaigžņu balvas 2020" ceremonija pārcelta uz vēlāku laiku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Saskaņā ar Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) publicēto informāciju un ņemot vērā pēdējo nedēļu notikumus un valdības izsludināto kluso periodu trīs nedēļu garumā līdz 2021.gada 11. janvārim, kā arī Valsts prezidenta Egila Levita un Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa izteiktos aicinājumus, "Trīs Zvaigžņu balvas 2020" organizatori un žūrijas komisijas locekļi ir pieņēmuši lēmumu par "Trīs Zvaigžņu balvas 2020" apbalvošanas ceremonijas filmēšanas pārcelšanu uz citu laiku, kad to atļaus epidemioloģiskā situācija valstī.

  • "Trīs Zvaigžņu balva 2020" ir Latvijas valsts augstākais apbalvojums sportā.

"Lai arī tehniski filmēšanas un realizācijas procesā varam nodrošināt visu nepieciešamo piesardzību, samazinot jebkura iesaistītā personāla inficēšanās risku, svarīgāks ir jautājums par piemēru, kuru kā organizatori un Latvijas sporta dzīves vadītāji demonstrējam sabiedrībai, un par mūsu un iesaistīto – balvu saņēmēju atbildību," uzsver "Trīs Zvaigžņu balvas 2020" ceremonijas producente Ilze Jansone.

"Trīs Zvaigžņu balvas 2020" ceremonijas filmēšanas pārcelšana nenozīmē, ka tiek pārtraukta pasākuma sagatavošana un realizēšana. "Trīs Zvaigžņu balvas 2020" apbalvošanas pasākums notiks nekavējoties, kad to atļaus epidemioloģiskā situācija un noteikumi valstī.

Latvijas sporta izcilību "Trīs Zvaigžņu balvas 2020" svinīgais apbalvošanas pasākums bija paredzēts kā iepriekš montēts raidījums, kur pašā ceremonijā piedalītos tikai balvu saņēmēji 12 nominācijās, tomēr kopējā pasākuma realizācijā nepieciešams iesaistīt apmēram 50 cilvēku lielu komandu.

Apbalvošanas ceremoniju bija paredzēts pārraidīt 30.decembrī plkst.21.05 televīzijas kanālā TV3.

Sporta sabiedrības sasniegumu godināšanas pasākumu "Trīs Zvaigžņu balva 2020" organizē vadošās Latvijas sporta organizācijas – Latvijas Olimpiskā komiteja, Latvijas Paralimpiskā komiteja un Latvijas Sporta federāciju padome, ar Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu