Bertānam vāja trīspunktu metienu precizitāte NBA pārbaudes spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē vāji uzbruka grozam no tālās distances.

Bertāna pārstāvētā komanda Vašingtonas "Wizards" savā laukumā ar rezultātu 99:96 pārspēja Detroitas "Pistons".

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 11 minūtes, kuru laikā guva 3 punktus, realizējot tikai vienu no septiņiem tālmetieniem (3p. 1/7).

Bertāns gan pamanījās pārtvert 3 bumbas, atdeva 1 rezultatīvu piespēli, izcīnīja 1 atlēkušo bumbu, pieļāva 2 kļūdas un saņēma 2 piezīmes.

"Wizards" guva par 3 punktiem vairāk nekā pretinieki, kamēr laukumā atradās Bertāns.

Bertāns spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa. Viņam šī bija pirmā spēle kopš rūjienietis parakstīja 80 miljonu līgumu ar "Wizards".

Cits latviešu basketbolists Anžejs Pasečņiks bija pieteikts spēlei, taču palika "Wizards" komandas rezervē.

No tālās distances nesekmējās arī "Wizards" zvaigznēm Raselam Vestbrukam (3p. 0/3) un Bredlijam Bīlam (3p. 0/7), kuri guva attiecīgi 8 un 15 punktus.

Vestbruks, kurš starpsezonā maiņas darījumā uz Vašingtonu pārcēlās no Hjūstonas "Rockets", aizvadīja pirmo spēli "Wizards" sastāvā.

"Wizards" rindās rezultatīvi nospēlēja komandas centri  - Tomass Braients guva 22 punktus, bet 13 pievienoja Robins Lopess.

"Pistons" rindās pa 14 punktiem guva Deriks Rouzs un Džerami Grants.

Vašingtonas komandai šī ir pirmā uzvara trīs pārbaudes spēlēs pirms gaidāmās sezonas, bet Detroitai otrais zaudējums četros mačos.

NBA sezona sāksies 22. decembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu