Maradonas vārdā nosauks vēl vienu stadionu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Djego Maradona ar Pasaules kausa trofeju 1986. gadā Mehiko. Toreiz Argentīna finālā ar 3:2 pieveica Vācijas Federatīvo republiku (VFR). Maradona tika nosaukts par turnīra labāko spēlētāju.
Djego Maradona ar Pasaules kausa trofeju 1986. gadā Mehiko. Toreiz Argentīna finālā ar 3:2 pieveica Vācijas Federatīvo republiku (VFR). Maradona tika nosaukts par turnīra labāko spēlētāju. Foto: AP/Scanpix

Novembra beigās mirušā izcilā Argentīnas futbolista Djego Maradonas vārdā pārdēvēs stadionu arī futbolista dzimtenē Argentīnā.

Tagad Maradonas vārdā sauksies arī "Estadio Unico Ciudad" Laplatā.

"Argentinos Juniors" stadions Buenosairesā, kurā Maradona sāka savu profesionāļa karjeru, jau sen ir nosaukts viņa vārdā.

Savukārt Itālijas A sērijas komanda "Napoli", kuru Maradona aizveda līdz diviem Itālijas čempionu tituliem un UEFA kausam, arī pārdēvējusi savu "Sao Paolo" stadionu pēc sava bijušā spēlētāja nāves pēc sirdslēkmes 25.novembrī.

Maradona tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem futbolistiem. Viņš 1986.gadā bija Argentīnas izlases kapteinis, izcīnot Pasaules kausu ar "dieva rokas" palīdzību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu