Punnenovs zaudē savai bijušajai komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: www.scltigers.ch

Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs sestdien neglāba Langnau "Tigers" komandu no zaudējuma Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē.

"Tigers" savā laukumā ar rezultātu 3:5 (1:0, 1:3, 0:2) piekāpās Rapersvīles "Jona Lakers" komandai, kuru Punnenovs savulaik pārstāvēja trīs sezonas.

Punnenovs atvairīja 23 no 27 pretinieku metieniem, bet pēdējo ripu viesi ieraidīja tukšos vārtos. Latviešu vārtsargs šosezon laukumā devies 13 spēlēs, kurās vidēji ielaidis 2,87 ripas un atvairījis 92,04% metienu, kas viņam šajos statistikas rādītājos dod attiecīgi desmito un septīto vietu.

Vēl no "Tigers" pārstāvošajiem latviešiem uzbrucējs Toms Andersons sešās minūtēs un desmit sekundēs vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie negatīvas lietderības - 2, bet Rihards Melnalksnis četrās minūtēs un 50 sekundēs pamanījās uzvarēt trīs no sešiem iemetieniem un tikt pie negatīvas lietderības -1.

No latviešu pārstāvētajām komandām čempionātā visaugstāk atrodama Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne", kas ar 33 punktiem 17 spēlēs ir ceturtajā vietā. 27 punkti 15 mačos ir piektajā vietā esošajai Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētājai Ženēvas "Servette", kamēr "Tigers" ar 14 punktiem 17 dueļos ieņem pēdējo 12.vietu.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu