Strautiņš produktīvākais Varēzes komandā Itālijas A sērijas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Strautiņš
Artūrs Strautiņš Foto: pallacanestrovarese.it

Latvijas basketbolisti Artūrs Strautiņš un Ingus Jakovičs svētdien guva attiecīgi 14 un astoņus punktus Itālijas A sērijas spēlē, taču viņu pārstāvētā Varēzes "Openjobmetis" komanda cieta zaudējumu.

Varēzes basketbolisti viesos ar rezultātu 77:86 (23:27, 25:19, 14:18, 15:22) atzina Venēcijas "Umana Reyer" pārākumu.

Strautiņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 20 sekundes, grozā raidot abus divus "trejačus" un astoņus no deviņiem soda metieniem, bet netrāpot savu vienīgo divpunktu metienu. Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pieļāva divas kļūdas, trīs reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja piecas piezīmes un tika pie 17 efektivitātes koeficienta punktiem, kas bija labākais rādītājs komandā.

Tikmēr Jakovičs 13 minūtēs un 48 sekundēs realizēja savu vienīgo divpunktu metienu un divus no trijiem tālmetieniem. Viņa rēķinā arī viena rezultatīva piespēle, divas kļūdas, viena piezīme, divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi un septiņi efektivitātes koeficienta punkti.

Viesiem rezultatīvākais ar 16 punktiem bija bijušais "Ventspils" basketbolists Entonijs Bīns, bet mājiniekiem 21 punktu guva Stefāno Tonuts.

Citā spēlē Andrejs Gražulis guva deviņus punktus, bet viņa pārstāvētā Triestes "Allianz" mājās ar 92:82 (23:17, 24:16, 26:21, 19:18) uzveica Trento "Dolomiti Energia" vienību.

Gražulis spēlēja 24 minūtes un divas sekundes, realizēdams divus no trim divpunktu metieniem, vienu no trim tālmetieniem un abus divus "sodiņus". Tāpat koknesietis izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva divas kļūdas, divas reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un cīņu noslēdza ar deviņiem efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētājiem pa 19 punktiem guva Dāvide Alviti un Markoss Delija, bet pretiniekiem ar 25 punktiem atzīmējās Džekorijs Viljamss.

Triestes vienība ar trīs panākumiem astoņās cīņās ir 12.vietā kopvērtējuma tabulā, bet Varēzes komanda ar trīs uzvarām 11 spēlēs ir 14.pozīcijā.

A sērijas turnīru turpina 15 komandas, kas Covid-19 pandēmijas dēļ aizvadījušas atšķirīgu spēļu skaitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu