Minskas "Dinamo" vārtsargs: Par protestiem Baltkrievijā nedrīkstu runāt (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dominiks Furhs
Dominiks Furhs Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Čehijas vārtsargs Dominiks Furhs, kurš pārstāv Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Minskas "Dinamo", izteicies, ka par protestiem Baltkrievijā nedrīkst runāt. 

Baltkrievijā jau vairāk nekā trīs mēnešus notiek protesti pret Aleksandra Lukašenko režīmu. Aizvien nav skaidrības, vai šajā valstī nākamajā vasarā notiks pasaules hokeja čempionāts. 

"Uff... Labi. Protams, garām tam nevar paiet, bet es un visa komanda cenšamies koncentrēties hokejam. Vietējiem hokejistiem šī noteikti ir daudz jūtīgāka tēma. Bet mēs par to nevaram runāt," Čehijas medijam "idnes" sacīja Furhs. 

30 gadus vecais Furhs Minskas "Dinamo" komandā aizvada savu pirmo sezonu. Viņš ir pārliecinoši pirmais numurs Baltkrievijas vienības vārtos. 

"Kad sākās protesti, es sapratu, ka ar mani viss ir kārtībā. Protestu laikā mums iesaka palikt mājās. Vai mēs varētu mainīt tēmu? Es negribu to komentēt," teica Furhs. 

Pagājušajā nedēļā notikušajā "Pirmā kanāla" kausa izcīņā Furhs pārstāvēja Čehijas valstsvienību, spēlējot pret Somijas izlasi, kurai piekāpās ar 3:4. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu