"Lakers" noslēdz jaunu līgumu ar Kuzmu

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kails Kuzma
Kails Kuzma Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Losandželosas "Lakers" noslēgusi jaunu trīs gadu līgumu ar vienības līdzšinējo spēlētāju Kailu Kuzmu.

Laikraksts "Los Angeles Times" vēsta, ka līgums noslēgts uz trim gadiem par kopējo summu ap 40 miljoniem ASV dolāru (32,8 miljoni eiro). Kuzmam pēc otrās sezonas būs pašam iespēja izlemt savu likteni, proti, palikt vai nepalikt "Lakers" sastāvā.

25 gadus vecais Kuzma šajā starpsezonā kļuva par ierobežoti brīvo aģentu.

"Nākamās pusdienas izmaksā tu," pēc "Lakers" izziņotajiem jaunumiem savā "Twitter" profilā rakstīja kluba zvaigzne Lebrons Džeimss.

2017.gada drafta 27.numurs Kuzma pagājušajā sezonā "Lakers" komandā vidēji mačā izcēlās ar 12,8 punktiem un 4,5 atlēkušajām bumbām. Viņš laukumā visbiežāk devās no rezervistu soliņa, taču pildīja nozīmīgu lomu uzbrukumā.

Kuzma līgā pagaidām zināms kā spēlētājs ar ne pārāk stabilu metienu. Viņš pēdējās divās sezonās trīspunktu metienus izpildījis ar 30,8% precizitāti, tomēr krietni pielicis aizsardzības spēlē, kā arī spējis dažādot savu uzbrukuma arsenālu.

Pirms gaidāmās sezonas viņš četras pārbaudes spēles sāka sākumsastāvā, tajās vidēji izceļoties ar 17,5 punktiem un 41,7% precizitāti tālmetienos.

"Lakers" pagājušajā sezonā finālā līdz četrām uzvarām ar 4-2 uzvarēja Miami "Heat".

Jaunā NBA sezona sāksies jau otrdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu