Hārdens divos vārdos atbild par situāciju "Rockets"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: AFP/SCANPIX

Džeimss Hārdens atteicies atbildēt uz žurnālista jautājumu par situāciju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Hjūstonas "Rockets", kuru viņš pārstāv. 

Kluba preses konferencē Hārdenam vaicāja par situāciju "Rockets" klubā, kopš viņš pievienojies komandai. Uz to Hārdens atbildēja: "Nākamais jautājums?"

Hārdens nav slēpis, ka vēlas atstāt Hjūstonu. Iepriekš medijos izskanēja versijas, ka viņš savu karjeru grib turpināt Rodiona Kuruca pārstāvētajā Bruklinas "Nets". Tāpat minētas arī citas komandas, piemēram, Filadelfijas "76ers", Denveras "Nuggets" un Maiami "Heat". 

Tiesa, pagaidām Hārdens ir "Rockets" spēlētājs. 

Hjūstonas vienība starpsezonā piedzīvoja būtiskas pārmaiņas. Komandai nomainījās galvenais treneris, "Rockets" atstāja Rasels Vestbruks, kurš tika apmainīts pret Džonu Volu, kurš iepriekš spēlēja Dāvja Bertāna pārstāvētajā Vašingtonas "Wizards". Tāpat izmaiņas notika arī kluba vadības līmenī un arī sastāvā. 

Hārdens "Rockets" pārstāvējis astoņas sezonas pēc kārtas. 

Pirmā sezona Hjūstonas kreklā šosezon būs savulaik vienam no labākajiem centra spēlētājiem līgā Demarkusam Kazinsam, kuru pēdējos gados nomocījuši savainojumi. 

Hārdens 2018. gadā tika nosaukts par sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu