Medijs: Hārdens treniņos konfliktējis ar komandas biedriem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Džeimss Hārdens svētdien un pirmdien Hjūstonas "Rockets" treniņos konfliktējis ar komandas biedriem, ziņo "The Athletic" apskatnieks Šems Karanija.

Hārdenam bijušas vairākas asas vārdu apmaiņas ar komandas biedriem un pēc viena no tām viņš ar bumbu iemetis Džešonam Teitam, kuram šosezon gaidāma debija NBA.

Jau pirms treniņnometņu sākuma Hārdens norādīja, ka vēlas tikt aizmainīts, taču darījums tā arī nav noticis. Komandai viņš pievienojās nedēļu pēc treniņnometnes sākuma, jo pēc atpūtas Atlantā un Lasvegasā viņam bija jāievēro NBA sanitārā protokola noteikumi, kas paredzēja vairākus negatīvus Covid-19 testus pēc kārtas.

Hārdens piedalījās divās pārbaudes spēlēs, otrajā no tām izceļoties ar 20 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

"Rockets" sezonu uzsāks trešdien, kad savā laukumā uzņems Oklahomasitijas "Thunder".

Hārdens maiņas darījuma rezultātā 2013.gadā no "Thunder" pārcēlās uz "Rockets" un nākamajās astoņās sezonās regulāri bija Visu zvaigžņu spēle dalībnieks. 2017./2018.gada sezonā Hārdens tika atzīts par NBA vērtīgāko spēlētāju, bet pēdējo sešu gadu laikā viņš šīs balvas balsojumā regulāri bijis atrodams starp trim vadošajiem basketbolistiem.

Hārdena pašreizējais līgums beigsies 2021./2022.gada sezonā. Šajā laika posmā viņš nopelnīs aptuveni 110 miljonus ASV dolāru. Tāpat viņam 2022./2023.gada sezonā ir iespēja pagarināt sadarbību ar "Rockets", nopelnot 46,7 miljonus dolāru (39,6 miljonus eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu