Punnenovam 43 atvairīti metieni zaudējumā NLA spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: www.scltigers.ch

Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs otrdien atvairīja 43 no 47 pretinieku metieniem Langnavas "Tigers" komandas zaudējumā savā laukumā Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē.

"Tigers" mājās ar 1:4 (0:0, 0:0, 1:4) piekāpās Cīrihes "Lions" komandai.

Punnenovs šajā mačā atvairīja 43 no 46 pretinieku mestajām ripām, atvairot 93,48% metienu. Pēdējie vārti tika zaudēti, spēlējot bez vārtsarga.

"Tigers" uzbrucējs Toms Andersons deviņās minūtēs un 17 sekundēs reizi meta pa vārtiem un nopelnīja +/- rādītāju -2, bet Rihards Melnalksnis uz ledus pavadītajās astoņās minūtēs un 14 sekundēs reizi meta pa vārtiem, uzvarēja trijos no sešiem iemetieniem un maču beidza ar +/- rādītāju -1.

No latviešu pārstāvētajām komandām čempionātā visaugstāk atrodama Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne", kas ar 36 punktiem 18 spēlēs ir trešajā vietā. 27 punkti 15 mačos ir piektajā vietā esošajai Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētājai Ženēvas "Servette", kamēr "Tigers" ar 14 punktiem 18 dueļos ieņem pēdējo 12.vietu.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu