Zināms, kad pirmās regulārās sezonas spēles aizvadīs Latvijas NHL hokejisti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālā hokeja līga (NHL) ir nākusi klajā ar komandu spēļu grafiku, līdz ar to ir zināms, kad jauno sezonu sāks latviešu hokejisti.

Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" savu 2021. gada sezonu sāks 14. janvārī ar izbraukuma spēli pret Nešvilas "Predators" hokejistiem. Kolumbusas vienībai viesos būs jāspēlē arī nākamās trīs spēles, bet pirmais mājas mačs paredzēts 21. janvārī pret Tampabejas "Lightning".

Tajā pašā dienā savu sezonu uzsāks arī Bufalo "Sabres", kuras sastāvā savu jau astoto sezonu NHL uzsāks Zemgus Girgensons. Pirmajās divās sezonas spēlēs "Sabres" savā laukumā mērosies spēkiem ar Vašingtonas "Capitals".

Teodors Bļugers kopā ar Pitsburgas "Penguins" sezonu uzsāks jau tās pirmajā dienā (13. janvārī), izbraukumā tiekoties ar Filadelfijas "Flyers". 

Savukārt Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" savu jauno sezonu sāks tikai 15. janvārī, savā laukumā tiekoties ar Toronto "Maple Leafs" hokejistiem.

NHL šajā sezonā komandas ir sadalījusi četrās divīzijās. Klubi kopumā aizvadīs 56 spēles un tās tiks sadalītas mini sērijās, kas nozīmē, ka divas viena ar otru aizvadīs divus vai pat trīs mačus pēc kārtas. Šāds spēļu grafiks ir izveidots, lai ierobežotu komandu ceļošanu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu