Mbapē pateicas Tuhelam par kopējo darbu

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kilians Mbapē
Kilians Mbapē Foto: AFP/SCANPIX

Francijas uzbrucējs Kilians Mbapē jau savā "Instagram" kontā ceturtdienas vakarā ir pateicies Parīzes "Saint-Germain" trenerim Tomasam Tuhelam par savu kopējo darbu, kaut arī Francijas čempione vēl piektdien nebija apstiprinājusi, ka vācu treneris tiek atlaists.

Ceturtdien vairāki masu informācijas līdzekļi vēstīja, ka Francijas futbola grands PSG ir pārtraucis līgumsaistības ar līdzšinējo galveno treneri Tomasu Tuhelu un viņa vietu varētu ieņemt bijušais Totenhemas "Hotspur" komandas vadītājs Maurisio Početino.

"Diemžēl tāds ir futbola likums, bet neviens neaizmirsīs jūsu darbu šeit. Jūs uzrakstījāt jauku nodaļu kluba vēsturē. Paldies, treneri!" ceturtdienas vakarā "Instagram" vietnē sacīja Mbapē.

Ziņu raidījumi Francijā, Vācijā un citās valstīs vēstīja, ka Tuhelam kluba amatpersonas par to, ka viņam būs jāatstāj komanda sešus mēnešus pirms viņa līguma beigām, pavēstīja pēc trešdienas 4:0 uzvaras Francijas virslīgas mačā savā laukumā pret "Strasbourg".

Bijušais Totenhemas "Hotspur" treneris Maurisio Početino tiek minēts par viņa sekotāju amatā. Početino spēlēja PSG no 2001. līdz 2003.gadam.

47 gadus vecais Tuhels PSG darbu sāka 2018.gadā un katariešiem piederošajam klubam ieguva divus Francijas līgas uzvarētāju titulus, kā arī 2020.gada Francijas kausu un Francijas līgas kausu.

Vācu speciālists pirmo reizi ar klubu sasniedza arī 2019./2020.gada Čempionu līgas finālu, kurā augustā ar 0:1 zaudēja Minhenes "Bayern".

PSG Šobrīd ir "Ligue 1" trešajā vietā, atpaliekot no Lionas "Olympique" un "Lille" par vienu punktu. Čempionu līgā klubs sasniedzis astotdaļfinālu, kur tiksies ar "Barcelona".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu