Mesi atklāj, kurā valstī viņš gribētu turpināt futbolista karjeru (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/SCANPIX

Argentīnas slavenais futbolists Lionels Mesi intervijā atklājis valsti, kurā viņš labprāt turpinātu karjeru, vēsta BBC.

Mesi ir spēkā līgums ar "Barcelona" līdz nākamā gada jūnijam. Janvārī atvērsies pāreju logs, kurā viņš varēs veikt pārrunas ar cietiem klubiem.

Augusta beigās 33 gadus vecais Mesi sacēla vētru futbola pasaulē, jo viņš informēja "Barcelona" kluba vadību par vēlmi pamest tituliem bagāto komandu.

"Es vēl nezinu, ko darīšu. Sagaidīšu sezonas beigas," intervijā Spānijas televīzijas kanālam "La Sexta" sacīja Mesi, kurš visu karjeru spēlējis "Barcelona".

Daudzas futbola zvaigznes (Deivids Bekhems, Kakā, Veins Rūnijs, Tjerī Anrī u.c.) karjeras nogalē spēlējušas "Major League Soccer" čempionātā, kurā piedalās ASV un Kanādas klubi.

"Es gribētu spēlēt ASV, izmēģināt tās līgu un pieredzēt dzīvi tur. Tomēr kaut kādā mērā kaut kad vēlos arī atgriezties Barselonā," atklāja Mesi.

Pāriet uz citu komandu Mesi grasās nākamā gada vasarā. Šobrīd viņš koncentrējoties vienīgi uzvarām "Barcelona" kluba kreklā.

"Šobrīd pats svarīgākais ir koncentrēties komandai un labi noslēgt sezonu. Jākoncentrējas cīņai par trofejām, un citas lietas nedrīkst novērst uzmanību."

Mesi karjerā sešas reizes atzīts par pasaules gada labāko futbolistu.

Šosezon Spānijas čempionātā 14 mačos viņš guvis septiņus vārtus, bet UEFA Čempionu līgā Mesi kontā ir trīs vārti četrās spēlēs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu