"Wizards" neizmanto iespēju pagarināt līgumu ar Pasečņika konkurentu Vāgneru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Morics Vāgners
Morics Vāgners Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Vašingtonas "Wizards" pirmdien neizmantoja iespēju pagarināt līgumus ar Anžeja Pasečņika konkurentu Moricu Vāgneru, kā arī Džeroumu Robinsonu, ziņo portāla "The Athletic" apskatnieks Freds Kacs.

"Wizards" ir izmantojis savas tiesības pagarināt līgumu ar Troju Braunu junioru arī uz ceturto gadu un ar Rui Hačimuru - uz trešo gadu.

Tikmēr līgums uz vēl vienu jeb ceturto gadu netika pagarināts ar Vāgneru un Robinsonu. 

Latvijas basketbola līdzjutējiem šī ir salīdzinoši laba ziņa, jo Vāgners ir tiešais Pasečņika konkurents cīņā par minūtēm laukumā. Centra pozīcijā pirmā numura loma piešķirta Tomasam Braientam, bet viņa atpūtas brīžos laukumā dodas pieredzējušais Robins Lopess.

Vāgners aizvadītajā sezonā biežāk spēlēja tās sākumā. Basketbolists 21 spēlē vidēji laukumā pavadīja 18,6 minūtes un guva 8,7 punktus, izcīnīja 4,9 atlēkušās bumbas un 1,2 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Šosezon Vāgners laukumā devies vienā spēlē, kurā 5,9 minūtēs izcēlās ar četriem punktiem, divām atlēkušajām bumbām un vienu rezultatīvu piespēli.

Pasečņikam vieta "Wizards" komandā ir garantēta līdz 1.februārim. Viņš gan pagaidām laukumā nav devies, lai arī bijis iekļauts spēles pieteikumā.

Tikmēr Robinsons šosezon divos mačos laukumā vidēji pavadījis nedaudz vairāk par 13 minūtēm, kurās iekrājis vienu punktu un vienu atlēkušo bumbu. Pagājušajā sezonā basketbolists 63 spēlēs vidēji guva 5,1 punktu un izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pārstāvot Losandželosas "Clippers" un "Wizards" komandas.

Otrdien "Wizards" spēkosies ar Čikāgas "Bulls".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu