Video ⟩ Bertāns palīdz "Wizards" izcīnīt pirmo uzvaru; Pasečņikam neveiksmīga spēle

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolisti Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks piektdien palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt šosezon pirmo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 130:109 (37:25, 23:32, 40:14, 30:38) pārspēja Minesotas "Timberwolves", izcīnot šosezon pirmo uzvaru sešās spēlēs, tikmēr pretinieki piedzīvoja trešo zaudējumu piecos mačos.

Bertāns spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, kopumā laukumā pavadīja 19 ar pusi minūtes un guva 11 punktus (2p. 1/1, 3p. 3/7), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu un saņēma vienu piezīmi.

Kamēr laukumā atradās Bertāns, viesu komanda guva par 24 punktiem vairāk nekā mājinieki. Tas bija trešais labākais +/- rādītājs šajā mačā.

Pirmo reizi šosezon laukumā devās Pasečņiks, kurš nospēlēja sešas minūtes, taču punktus neguva (3p. 0/1). Viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un saņēma vienu piezīmi.

Latvijas basketbolistam individuāli šī spēle izvērtās neveiksmīga, jo viņš pieļāva piecas kļūdas, kas bija sliktākais rādītājs komandā. Arī +/- rādītājs viņam viens no sliktākajiem -13.

"Wizards" komanda deva atpūtu NBA zvaigznei Raselam Vestbrukam, tikmēr vienības līderis Bredlijs Bīls guva 31 punktu un veica septiņas rezultatīvas piespēles uzvarētāju labā.

18 punktus guva Tomass Braients, kurš grozam uzbruka ar izcilu precizitāti (1p/. 3/4, 2p. 6/6, 3p. 1/1), 13 iemeta Džeroms Robinsons, ar 12 atzīmējās Rauls Neto, bet pa 11 pievienoja Rui Hačimura, Deni Avdija un Robins Lopess.

"Timberwolves" sastāvā 21 punktu guva Maliks Bīzlijs, pa 17 iemeta Entonijs Edvards un Nazs Rīds, bet traumas dēļ nespēlēja Minesotas komandas līderis Karls Entonijs Taunss.

Vašingtonas komanda šajā spēlē spēja iekrāt pat 37 punktu pārsvaru, bet Minesotas vienība ne reizi neieguva vadības grožus. "Wizards" panākumu izcīnīja neskatoties uz to, ka šī bija otrā spēle divās dienās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu