Artūram Kuldam Vācijas DEL līgas debijā rezultatīva piespēle

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kulda
Artūrs Kulda Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja aizsargs Arturs Kulda svētdien debiju Vācijas augstākās līgas (DEL) klubā Nirnbergas "Ice Tigers" atzīmēja ar rezultatīvu piespēli un kluba pirmo uzvaru šosezon, kamēr sagrāvi cieta Krēfeldes "Pinguine", Mārtiņam Karsumam iemetot vienus no komandas diviem gūtajiem vārtiem.

Kuldas pārstāvētā Nirnbergas "Ice Tigers" divu Dienvidu grupas vājāko komandu cīņā viesos ar 4:1 (0:0, 3:0, 1:1) pārspēja Augsburgas "Panther" komandu.

Kulda laukumā savā debijā pavadīja vairāk nekā vienu periodu - 20 minūtes un 18 sekundes -, kuru laikā 24.minūtē precīzi piespēlēja Lūkam Adamam mača pirmo vārtu guvumā.

Piecas minūtes vēlāk par grūšanu uz apmales viņš nopelnīja arī pirmās divas soda minūtes, kuras pretinieki vārtu guvumā pārvērst nespēja.

Kulda arī reizi bloķēja pretinieka metienu un maču pabeidza ar +/- rādītāju +1.

Mārtiņa Karsuma, Kristofera Binduļa un Filipa Bunča pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" savā laukumā piedzīvoja sagrāvi pret Ķelnes "Haie" - 2:7 (1:2, 1:3, 0:2).

Karsums guva savus otros vārtus Krēfeldes komandas labā, izceļoties mača piektajā minūtē un izlīdzinot rezultātu - 1:1.

Karsums uz ledus pavadīja 16 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem.

Bindulis spēlēja 23 minūtes un 35 sekundes, vienreiz metot pa vārtiem un bloķējot piecus pretinieku metienus, kā arī iekrājot +/- rādītāju +1.

Buncis 15 minūtēs un sešās sekundēs laukumā uzvarēja deviņos no 13 iemetieniem, kā arī nopelnīja četras soda minūtes par rupjību otrā perioda izskaņā. Buncim +/- rādītājs bija -1.

Pēc piecām spēlēm ar četriem punktiem "ledus tīģeri" ieņem priekšpēdējo vietu septiņu komandu konkurencē Dienvidu grupā, bet ar pieciem zaudējumiem un nulli punktu, kā arī sliktāko vārtu attiecību līgā "pingvīni" ieņem pēdējo vietu Ziemeļu grupā.

DEL regulārajā čempionātā 14 komandas sadalītas divās grupās - Ziemeļu un Dienvidu. Savas grupas ietvaros komandas aizvadīs četras savstarpējās spēles, bet ar otras grupas vienībām būs pa diviem savstarpējiem mačiem. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas četras spēcīgākās komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu