Video ⟩ Šmits ACB līgas spēli priekšlaicīgi noslēdz piezīmju normas dēļ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: www.fcbarcelona.com

Latvijas basketbolists Rolands Šmits svētdien izcēlās ar sešiem punktiem Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, palīdzēdams "Barcelona" gūt uzvaru viesos.

"Barcelona" viesos ar 83:67 (16:15, 14:12, 33:20, 20:20) uzvarēja "Fuenlabrada.

Šmits laukumā pavadītājās 24 minūtēs un astoņās sekundēs grozā raidīja vienu no trim divpunktu metieniem, kā arī četrus soda metienus, bet garām aizmeta vienīgo tālmetienu.

Viņa kontā arī piecas atlēkušās bumbas, divas kļūdas, trīs izprovocētas piezīmes un pāragri pabeigta spēle piecu personisko piezīmju dēļ, kā arī lietderības koeficients četri.

Rezultatīvākais Barselonas komandā ar 19 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām bija Korijs Higinss, kamēr "Fuenlabrada" vienībā Kristians Ejenga guva 17 punktus.

"Barcelona" ar 14 uzvarām 17 mačos ieņem otro vietu, divas pozīcijas zemāk ir Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia" vienība, kas guvusi par vienu panākumu mazāk, bet Artūra Žagara pārstāvētā Badalonas "Joventut" ar desmit uzvarām 16 cīņās ieņem septīto vietu. Astoņi panākumi 16 mačos ir devītajā vietā esošajai Rinalda Mālmaņa pārstāvētajai Mursijas UCAM komandai.

Iepriekšējā sezonā par ACB čempioni tika kronēta Vitorijas "Baskonia", kas miniturnīra finālmačā pārspēja "Barcelona" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu