Video ⟩ Bertāns sekmē "Wizards" uzvaru spēlē pret Kuruca pārstāvēto "Nets"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns aizsardzībā
Dāvis Bertāns aizsardzībā Foto: AP/Scanpix

Dāvis Bertāns svētdien palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pret Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets" vienību.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 123:122 pārspēja "Nets", izcīnot otro uzvaru septiņās spēlēs, kamēr pretinieki cieta ceturto zaudējumu septiņos mačos.

Bertāns laukumā pavadīja nepilnu 31 minūti un guva 15 punktus (1p. 1/1, 2p. 1/2, 3p. 4/10), izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un saņēma trīs piezīmes.

Kamēr laukumā atradās Bertāns, viesi guva par 16 punktiem vairāk nekā mājinieki. Tas bija labākais +/- rādītājs šajā mačā.

"Wizards" sastāvā Anžejs Pasečņiks nebija pieteikts šai spēlei, savukārt "Nets" pieteikumā Kurucs bija atrodams, taču laukumā viņš nedevās.

Uzvarētāju labā Bredlijs Bīls guva 27 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, 24 punkti un 10 rezultatīvas piespēles Raselam Vestbrkam, 21 punkts un 14 atlēkušās bumbas Tomasam Braientam, bet 15 punktus iemeta Rui Hačimura.

"Nets" rindās rezultatīvākais bija Kairijs Ērvings, kurš izcēlās ar 30 punktiem un 10 rezultatīvām piespēlēm, tikmēr Kevins Durants guva 28 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un veica septiņas rezultatīvas piespēles.

16 punktus pievienoja Džo Heriss, pa 14 iemeta Timotijs Luvavu-Kabaro un Džerets Alens, kura kontā arī 11 atlēkušās bumbas un četri bloķēti metieni.

"Wizards" sezonas sākumā piedzīvoja piecu zaudējumu sēriju, taču nu izcīnīta otrā uzvara pēc kārtas.

Kopumā ciņa ritēja punkts punktā. Otrajā ceturtdaļā "Wizards" ieguva 12 punktu vadību (40:28), kas kādai no komandām bija lielākais pārsvars šajā mačā.

Pusotru minūti pirms mača beigām rezultāts bija neizšķirts 119:119. Uzvaras grozu guva Braients, kurš trieca bumbu grozā no augšas 14,9 sekundes pirms mača beigu sirēnas.

Paša spēles galotnē "Nets" līderi Ērvings un Durants izpildīja tālmetienus, taču tie bija neprecīzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu