Noskaties Karijs gūst 62 punktus NBA spēlē, labojot savu rekordu, kurā piedalījās Biedriņš

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Stefans Karijs
Stefans Karijs Foto: Reuters/ScanPix

Goldensteitas "Warriors" komandas līderis Stefans Karijs svētdien guva 62 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē.

"Warriors" savā laukumā ar rezultātu 137:122 pārspēja Portlendas "Trail Blazers". Pēc šī mača abām komandām uzvaru un zaudējumu bilance ir 3-3.

Karijs laukumā pavadīja 36 minūtes un guva 62 punktus (1p. 18/19, 2p. 10/15, 3p. 8/16), kas viņam ir jauns karjeras rekords.

"Warriors" līderis arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica četras rezultatīvas piespēles un pieļāva piecas kļūdas.

Līdz šim Karija rezultativitātes rekords bija 54 punkti 2013. gada spēlē pret Ņujorkas "Knicks". Toreiz spēlēja arī Andris Biedriņš, taču "Warriors" cieta zaudējumu ar 105:109. Latvijas basketbolists laukumā devās starta piecniekā, nospēlēja nepilnas astoņas minūtes, guva sešus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. 

Karija jaunā rekorda spēlē 21 punktu "Warriors" labā guva Endrū Viginss, 17 pievienoja Kellijs Ubre juniors, bet 12 punkti un 11 atlēkušās bumbas debitanta Džeimsa Vaismena kontā.

"Trail Blazers" sastāvā Demjens Lilards guva 32 punktus, Sīdžejs Makolums iemeta 28 punktus, bet Eness Kanters pievienoja 24 punktus un 12 izcīnītas bumbas pie groziem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu