Žagaram aktīvs sniegums Spānijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Žagars
Artūrs Žagars Foto: Club Joventut Badalona/Facebook

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars pirmdien guva trīs punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, neglābdams Badalonas "Joventut" komandu no zaudējuma.

Badalonas basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 80:91 (17:19, 19:25, 14:27, 30:20) piekāpās "Valencia" vienībai.

Žagars līdz ceturtajai ceturtdaļai bija nospēlējis tikai 18 sekundes, bet spēles pēdējā nogriežņa sākumā viņš ar aktīvo sniegumu palīdzēja veikt izrāvienu 11:0 un samazināt pretinieku pārsvaru. Tiesa, neiztika bez kļūdām, kas liedza palīdzēt vēl vairāk atspēlēties.

Latviešu basketbolists laukumā pavadīja četras minūtes un 12 sekundes, kuru laikā grozā raidīja savu vienīgo tālmetienu, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, divreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva divas kļūdas, divreiz pārkāpa noteikumus un iekrāja divus efektivitātes koeficienta punktus. Žagaram bija labākais +/- rādītājs komandā (+4).

Mājiniekiem rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Ante Tomičs, bet pretiniekiem tikpat guva Maiks Tobijs un Hoans Sastre.

Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" ar 14 uzvarām 17 mačos ieņem otro vietu, divas pozīcijas zemāk ir Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Baskonia" vienība, kas guvusi par vienu panākumu mazāk, bet "Joventut" ar desmit uzvarām 17 cīņās ieņem septīto vietu. Astoņi panākumi 16 mačos ir devītajā vietā esošajai Rinalda Mālmaņa pārstāvētajai Mursijas UCAM komandai.

Iepriekšējā sezonā par ACB čempioni tika kronēta Vitorijas "Baskonia", kas miniturnīra finālmačā pārspēja "Barcelona" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu