Ramoss paziņojis, ka vēlas pāriet uz PSG. Parīze cer piesaistīt arī Mesi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Serhio Ramoss
Serhio Ramoss Foto: Reuters/ScanPix

Viens no pēdējās desmitgades pasaules labākajiem centra aizsargiem spānis Serhio Ramoss paziņojis Madrides "Real" kluba vadībai, ka vēlas pamest vienību. 

Šādas runas izskanējušas jau iepriekš. 

Izdevums "Chiringuito de Jugones" vēsta, ka 34 gadus vecais Ramoss noraidījis iespēju pagarināt līgumu ar "Real" un Spānijas kluba prezidentam Florentino Peresam esot paziņojis, ka vēlas atstāt Madridi. 

Viņš savu karjeru vēlas turpināt Francijas granda Parīzes "Saint-Germain" (PSG) sastāvā, kas solot izveidot ļoti spēcīgu komandu un darīs visu iespējamo, lai savas rindas papildinātu ar "Barcelona" zvaigzni Lionelu Mesi. 

Nesen "Saint-Germain" galvenā trenera amatā stājās pazīstamais Maurisio Početino, kurš nomainīja līdzšinējo komandas stūrmani Tomasu Tuhelu.

Tāpat Ramoss Parīzē saņems ļoti pievilcīgu līgumu finansiālajā ziņā. "Chiringuito de Jugones" ziņo, ka Peress Ramosa pārejai uz PSG šķēršļus nelikšot. 

"Real" Ramosu informējusi, ka var piedāvāt līgumu par 12 miljoniem eiro sezonā. Tas ir tikpat cik, futbolists pelna patlaban. Pašreizējās līgumsaistības viņam ar Madrides klubu ir spēkā līdz 2021. gada 30. jūnijam. 

Nākamajā vasarā Ramoss uz jebkuru citu komandu varēs pārcelties kā brīvais aģents. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu