Cibuļskis un Balinskis rezultatīvi Čehijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Cibuļskis
Oskars Cibuļskis Foto: www.hcverva.cz

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Cibuļskis otrdien Čehijas ekstralīgas spēlē izcēlās ar vārtu guvumu, bet viņa komandas biedrs Uvis Balinskis rezultatīvi piespēlēja, abu hokejistu pārstāvētajai Litvīnovas "Verva" izcīnot uzvaru.

"Verva" viesos ar 6:4 (1:1, 1:1, 4:2) uzvarēja Karlovi Vari "Energie".

Balinskis pirmā perioda desmitajā minūtē vairākumā rezultatīvi piespēlēja Františekam Lukem, bet Cibuļskis otrā perioda piektajā minūtē panāca 2:1 savas komandas labā.

Balinskis laukumā pavadīja 18 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Cibuļskis nospēlēja 16 minūtes un 15 sekundes, vārtus gūstot ar vienu no saviem diviem raidījumiem. Aizsargs iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzvaras vārtus trešā perioda devītajā minūtē "Verva" komandā iemeta Lukašs Zejdls.

Citā spēlē pie rezultatīvas piespēles tika arī uzbrucējs Māris Bičevskis, kura pārstāvētā "Mlada Boleslav" viesos ar 5:4 (0:2, 2:1, 2:1, 0:0, 5:4) "bullīšos" uzvarēja Pardubices "Dinamo".

Bičevskis rezultatīvi piespēlēja komandas pirmajos vārtos, kurus Pāvels Kousals mazākumā guva otrā perioda sestajā minūtē.

Laukumā uzbrucējs šajā duelī pavadīja 16 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā uzvarēja 11 no 18 iemetieniem un spēli noslēdza lietderības koeficientu +1.

Par mača varoni kļuva Oskars Flins, kurš trešā perioda 19.minūtē panāca 4:4, bet vēlāk realizēja trīs no četriem "bullīšiem".

Citā spēlē Ralfa Freiberga pārstāvētā Brno "Kometa" viesos ar 3:0 (0:0, 0:0, 3:0) uzvarēja Zlīnas "PSG Berani", kurā aizsargs spēlēja pagājušajā sezonā.

Freibergs laukumā nospēlēja 12 minūtes un 32 sekundes, metienus pa vārtiem neizdarīja un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderību +1.

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā ir "Mlada Boleslav", kas ar 55 punktiem 28 spēlēs ieņem trešo vietu. Brno vienība 27 mačos iekrājusi 38 punktus, kas ļauj ieņemt devīto pozīciju, bet vietu zemāk ar 32 punktiem ir "Verva".

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu