Video ⟩ Bertāns spēlē rezultatīvi, Bīls atkārto "Wizards" rekordu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns aizsardzībā pret Setu Kariju
Dāvis Bertāns aizsardzībā pret Setu Kariju Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā naktī latviešu basketbolistu Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" piekāpās NBA līdervienībai Filadelfijas "76ers".

"Wizards" viesos ar rezultātu 136:141 (24:33, 43:49, 39:34, 30:25) piekāpās NBA labākās bilances īpašniekiem Filadelfijas "76ers".

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 32 minūtes un 58 sekundes, mačā iesaistoties no rezervistu soliņa. Latviešu uzbrucējs atzīmējās ar 17 punktiem (2/3 2p., 4/12 3p., 1/1 1p.), kā arī pievienoja četras bumbas zem groziem, vienu rezultatīvu piespēli, kā arī divas pārķertas bumbas, spēli noslēdzot ar lietderību +1.

Anžejs Pasečņiks arī šoreiz nebija komandas pieteikumā.

"Wizards" rindās rezultativitātes meistarklasi demonstrēja Bredlijs Bīls, kurš guva 60 punktus (karjeras rekords), pretinieku grozam uzbrūkot ar lielisku precizitāti - realizēti 57,1% no izdarītajiem metieniem (20 no 35).

Gūti 60 punkti ir atkārtots "Wizards" rezultativitātes rekords. 

Vēl vienam "triple-double" tuvu bija Rasels Vestbruks, kurš atzīmējās ar 20 punktiem, 12 rezultatīvām piespēlēm un astoņām bumbām zem groziem.

Tomēr ar to nebija gana, jo "76ers" rindās seši basketbolisti izcēlās ar vismaz 15 punktiem. Rezultatīvākais šajā spēlē bija kamerūniešu centra spēlētājs Džoels Embīds, kura kontā 38 punkti, astoņas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, kā arī trīs pārķertas bumbas un bloķēti metieni. Otrs rezultatīvākais Filadelfijas sastāvā ar 28 punktiem bija Sets Karijs.

Vašingtonas "Wizards" šosezon astoņās aizvadītajās spēlēs ir spējusi tikt vien pie diviem panākumiem. Savukārt "76ers", kā jau minēts, ir līgas labākā vienība, tikpat spēlēs izcīnot septiņas uzvaras.

Nākamo maču "Wizards" aizvadīs naktī uz 9. janvāri, viesos tiekoties ar Bostonas "Celtics". Spēles sākums, plkst. 2:30 pēc Latvijas laika. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu