Kuruca pārstāvētā "Nets" bez Duranta un Ērvinga pārspēj NBA līdervienību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džoels Embīds un Džerets Alens
Džoels Embīds un Džerets Alens Foto: Reuters/ScanPix

Rodiona Kuruca pārstāvētā komanda Bruklinas "Nets" ceturtdien pārspēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienību Filadelfijas "76ers".

"Nets" savā laukumā pārspēja "76ers" ar rezultātu 122:109 (28:26, 37:25, 29:33, 29:25), izcīnot piekto uzvaru deviņās spēlēs, kamēr pretiniekiem šis ir tikai otrais zaudējums deviņos mačos.

Kurucs laukumā pavadīja vienu minūti un 27 sekundes, taču citās statistikas ailītēs viņš neatzīmējās. Potītes traumas dēļ Latvijas basketbolists nepiedalījās iepriekšējā mačā.

"Nets" rindās rezultatīvākais bija Džo Heriss, kurš guva 28 punktus (3p. 6/9), tikmēr Keriss Leverts pievienoja 22 punktus un veica 10 rezultatīvas piespēles, bet Džereta Alena kontā 15 punkti un 11 atlēkušās bumbas.

Bruklina spēlēja bez komandas līderiem Kevina Duranta un Kairija Ērvinga. Covid-19 protokola dēļ nevarēja spēlēt Durants, bet Ērvings spēlē nepiedalījās personīgu iemeslu dēļ.

"76ers" sastāvā Šeiks Miltons guva 24 punktus, Džoels Embīds iemeta 20 punktus un savāca 12 atlēkušās bumbas, bet Tobiass Heriss pievienoja 17 punktus.

"Nets" teicami iesāka spēli, izvirzoties 20:8 vadībā. Tomēr pirmās ceturtdaļas beigās komandas šķīra vairs tikai divi punkti.

Otrās ceturtdaļas sākumā "76ers" uz brīdi pārņēma vadību, taču sekoja "Nets" izrāviens 10:2. Puslaika pārtraukumā Bruklina devās ar +14.

"Nets" stabili turējās vadībā un panāca pat 18 punktu pārsvaru trešajā ceturtdaļā. Spēles beigu daļā "76ers" vairs nespēja atspēlēties.

Austrumu konferences turnīra tabulā "Nets" ar uzvaru un zaudējumu bilanci 5-4 ieņem 7. vietu, bet "76ers" ar 7-2 ir līdere Austrumos un arī līgas kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu