Lebrons Džeimss: Mēs dzīvojam divās Amerikās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss nav palicis vienaldzīgs pret notikumiem Vašingtonā, kur protestētāji jeb Donalda Trampa atbalstītāji ielauzās Kapitolijā.

Džeimss nav vairījies kritizēt Trampu un pats no ASV prezidenta saņēmis asu kritiku. Reiz Tramps basketbola superzvaigzni nosauca par muļķi. 

Losandželosas "Lakers" līderis parādījies sabiedrībā ar T kreklu, uz kura vēstīts: "Jūs tagad saprotat?" Tas norāda, ka pret tumšādainajiem cilvēkiem Amerikā izturas citādāk.

Daudzi cilvēki, tostarp Filadelfijas "76ers" galvenais treneris Doks Riverss, atzīmējuši, ka likumsargi protestētāju izkliedēšanai neizmantoja īpašus līdzekļus. Turklāt tajā pašā dienā Viskonsīnā prokurori atteicās sākt lietu pret policistu, kurš augustā sašāva afroamerikāni Džekobu Bleiku.

"Tagad jūs saprotat? Es zinu atbildi uz šo jautājumu. Mēs dzīvojam divās Amerikās (AMERIKKKAS), kas trešdien pilnībā izpaudās mūsu valsts galvaspilsētas Kapitolijā," Džeimss rakstīja savā "Instagram" kontā.

Iepriekš tika ziņots, ka sadursmēs Kapitolijā trešdien zaudējuši dzīvību četri cilvēki. Tagad pienākusi vēsts, ka ceturtdienas vakarā slimnīcā miris ievainotais policists Braians Sikniks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu