"Jagiellonia" kliedē baumas par Šteinbora došanos uz citu klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pāvels Šteinbors
Pāvels Šteinbors Foto: www.jagiellonia.pl

Polijas ekstraklases komanda Belastokas "Jagiellonia", kurā par vārtu drošību rūpējas Pāvels Šteinbors, piektdien kliedējusi baumas par Latvijas vārtsarga došanos uz citu klubu.

Belastokas komanda piektdien savā mājaslapā publicēja atbildi baumām par to, ka Šteinbors varētu pamest komandu, jo nespējis izkonkurēt savus partnerus. 

"Jagiellonia" nepārprotami norādīja, ka vārtsargam ar klubu ir spēkā esošos līgums, tāpēc nav paredzēta Šteinbora došanās uz citu komandu.

Tāpat komanda norādīja, ka Šteinbors kopā ar pārējiem futbolistiem uzsācis gatavošanos sezonas atlikušajai daļai. Zināms, ka vārtsargs kopā ar klubu svētdien dosies uz Turciju, kur paredzēta treniņnometne.

Šteinbors pagājušā gada nogalē guva savainojumu, taču pēc komandas paziņojuma noprotams, ka vārtsargs būs gatavs atgriezties sastāvā turpmākajos mačos.

Pagājušā gada jūlijā Šteinbors ar Belastokas klubu parakstīja divu gadu līgumu, bet iepriekšējā sezonā viņš spēlēja citā šī čempionāta klubā Gdiņas "Arka".

"Jagiellonia" Polijas ekstraklasē nākamā spēle paredzēta 30.janvārī pret Kristera Tobera pārstāvēto Gdaņskas "Lechia".

Belastokas komanda 14 spēlēs iekrājusi 20 punktus un ieņem septīto vietu. Pozīciju zemāk ir Tobera komanda, kuras rēķinā 19 punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu