UFC cīkstonis arestēts par mēģinājumu nogalināt savas māsas (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

UFC cīkstonis Ērvins Rivera ticis arestēts par mēģinājumu nogalināt savas māsas.

UFC 61,2 kilogramu divīzijas cīkstonis Rivera šobrīd atrodas labošanas iestādē, jo piektdien izdarīja mēģinājumu atņemt dzīvību savām māsām Lezlijai un Kellijai.

Kad notikumu vietā ieradās policija, Lezlija Rivera atradusies "asins peļķē", un viņai tika konstatētas vairākas brūces galvas, muguras un roku rajonā. Arī cīkstoņa vecākajai māsai Kellijai konstatētas vairākas brūces. 

Abas sievietes tika nogādātas slimnīcā, bet nu jau viņas ir atlaistas mājās, jo ar asu priekšmetu izraisītie savainojumi nav bijuši tik nopietni, lai uzturētos medicīnas iestādē.

22 gadus vecā Lezlija pēcāk savā "Facebook" kontā skaidroja notikušo: "Mēs mīlam savu brāli. Visi, kas pazīst mūsu ģimeni, zina, cik ļoti mēs viens par otru rūpējamies un, cik tuvi esam. Viss, ko mēs vēlamies ir, ka viņš [Ērvins Rivera] saņem profesionālu palīdzību, ko viņam tik ļoti vajag."

Kad Rivera ticis aizturēts, viņš savu vainu neesot noliedzis, apgalvojot, ka ir nogalinājis savas māsas. Vaicāts par iemesliem šādai rīcībai, cīkstonis sacījis: "Tā gribēja augstāki spēki."

Rivera šobrīd saņem speciālistu palīdzību un UFC ir nākuši klajā ar paziņojumu, ka tuvākajā laikā sportistam jaunas cīņas nepiedāvās.

Savas karjeras laikā Rivera ir izcīnījis 10 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus. Pēdējo reizi viņš oktagonā devās aizvadītā gada septembrī, kad ar dalītu tiesnešu lēmumu piekāpās Andre Evelam.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu