Bogdanam Bogdanovičam ceļa locītavā lūzis viens no kauliem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Bogdans Bogdanovičs
Bogdans Bogdanovičs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Atlantas "Hawks" spēlētājs Bogdans Bogdanovičs sestdien spēlē iedzīvojies ceļgala traumā, ziņo līga.

Sestdien "Hawks" 105:133 piekāpās Šarlotas "Hornets", bet jau otrajā ceturtdaļā traumas dēļ laukumu pameta Bogdanovičs. Viņš šajā spēlē laukumā kopumā pavadīja nepilnas 11 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus.

Vēlākās pārbaudēs noskaidrojies, ka Bogdanovičam labā ceļgala locītavā lūzis viens no kauliem, kā rezultātā basketbolists uz laiku būs ārpus ierindas. Komanda gan vēl neprognozēja basketbolista iespējamo atgriešanos laukumā.

Pārbaudēs arī noskaidrojies, ka piedzīvots ne vien kaula lūzums, bet nedaudz bojāti arī saistaudi un noberzts kauls. Šīs nedēļas laikā "Hawks" plāno noteikt basketbolista iespējamo atgriešanās laiku.

Bogdanovičs šosezon laukumā devies deviņās spēlēs, kurās vidēji laukumā pavadītajās 23,7 minūtēs caurmērā izcēlies ar 9,9 punktiem, 3,8 atlēkušajām bumbām un 2,1 rezultatīvu piespēli.

Savas pirmās trīs sezonas NBA basketbolists pavadīja Sakramento "Kings" komandā.

Nākamo spēli "Hawks" aizvadīs pirmdien, tiekoties ar Filadelfijas "76ers".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu