Pagājušās nedēļas VTB Vienotās līgas simboliskajā pieciniekā iekļauti divi latvieši

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Meiers (pa kreisi) un Ojārs Siliņš.
Mārtiņš Meiers (pa kreisi) un Ojārs Siliņš. Foto: TVNET kolāža

Aizvadītās nedēļas VTB Vienotās basketbola līgas simboliskajā pieciniekā iekļauti divi "Astana" komandu pārstāvošie latvieši Mārtiņš Meiers un Ojārs Siliņš, vēsta līga.

Meiers un Siliņš iekļauti simboliskajā pieciniekā, kurā apkopots spēlētāju sniegums no 6. līdz 10.janvārim.

Abi latvieši atzinību izpelnījušies par sniegumu 9.janvāra mačā, kurā "Astana" savā laukumā ar rezultātu 86:82 (20:22, 20:21, 24:19, 22:20) pārspēja spēcīgo Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ" vienību.

Meiers guva 18 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, pa reizei rezultatīvi piespēlēja, pārķēra bumbu, kļūdījās un bloķēja pretinieka metienu, divas reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja četras piezīmes. Viņš bija produktīvākais spēlētājs vienībā ar 19 efektivitātes koeficienta punktiem.

Savukārt Siliņš guva 14 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pa reizei rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra bumbu un bloķēja pretinieka metienu, vienreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un tika pie otra labākā efektivitātes koeficienta komandā 18, kā arī dalīta labākā +/- rādītāja mačā astoņi.

Vēl nedēļas izlasē iekļauts arī bijušais "VEF Rīga" aizsargs Roberts Loverijs, kurš tagad pārstāv Edmunda Valeiko trenēto Minskas "Cmoki", Džamārs Smits no Kazaņas "Unics" un Ostins Holinss no Sanktpēterburgas "Zeņit".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu