Rīgas "Dinamo" spēkosies ar KHL Rietumu konferences līderi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts

Rīgas "Dinamo" otrdien savā laukumā "Arēnā Rīga" spēkosies ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences līdervienību Maskavas CSKA. Mača sākums plkst. 19.30.

CSKA ar 67 punktiem 43 spēlēs ir Rietumu konferences kopvērtējuma līdere, par septiņiem punktiem apsteidzot Sanktpēterburgas SKA, kas aizvadījusi par divām spēlēm vairāk.

KHL kopvērtējumā priekšā CSKA ir vienīgi Austrumu konferences līdere Kazaņas "Ak Bars", kas aizvadījusi par vienu spēli vairāk un sakrājusi 69 punktus.

Rīgas "Dinamo" komanda nemainīgi atrodas pēdējā vietā Rietumu konferences turnīra tabulā un arī līgas kopvērtējumā - 42 mačos tikai 21 punkts.

Rēķinot vidējo rādītāju, CSKA šosezon ir KHL rezultatīvākā komanda - vidēji spēlē 3,33 gūti vārti.

Rīgas "Dinamo" šosezon vidēji guvusi 2,29 vārtus, kas ir trešais vājākais rādītājs aiz Ņižņekamskas "Ņeftehimik" (2,20) un HK "Soči" (2,13).

CSKA ir dalīti otrā labākā aizsardzība ar 2,14 vidēji mačā zaudētiem vārtiem. Tāds pats rādītājs ir "Ak Bars" komandai, bet līdere ir Jaroslavļas "Lokomotiv".

Tikmēr Rīgas "Dinamo" vidēji spēlē savos vārtos ielaiž 3,86 ripas, kas ir sliktākais rādītājs šosezon KHL.

KHL vēsturē abas komandas tikušās 32 reizes. Rīdzinieki pamatlaikā izcīnījuši piecas uzvaras, bet CSKA ir 19 panākumi. Gūto vārtu attiecība ir visai graujoša - 58:101.

Papildlaikā noslēgušies divi dueļi, abos uzvarējuši Maskavas kluba hokejisti. Savukārt "bullīšos" jeb pēcspēles metienos uzvarētājs noskaidrots sešas reizes, no kurām divās uzvarējuši Rīgas "Dinamo" spēlētāji.

Rīgas "Dinamo" un CSKA komandām šis būs pirmais duelis šosezon. Abi klubi spēkosies arī 2. un 20. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu