Video ⟩ Bertānam sezonas labākā spēle; "Wizards" izcīna uzvaru (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva 18 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru. Anžejs Pasečņiks šoreiz nespēlēja.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 128:107 (29:15, 39:27, 36:36, 24:29) pārspēja Fīniksas "Suns".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā realizēja sešus no deviņiem tālmetieniem, bet netrāpīja vienu divpunktu metienu.

Viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pieļāva vienu kļūdu un vienu reizi pārkāpa noteikumus.

"Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par 20 punktiem vairāk nekā ielaida. Tas bija trešais labākais +/- rādītājs komandā.

Bertāns aizvadīja šosezon savu labāko spēli. Līdz šim viņam rezultatīvākais sniegums bija 17 punkti, bet metienu precizitāte tajā mačā bija sliktāka.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 34 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un veica deviņas rezultatīvas piespēles.

16 punktus uzvarētājiem pievienoja Rauls Neto, bet centrs Robins Lopess guva 11 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

"Suns" vienībā 33 punktus guva Devins Bukers, bet Kriss Pols iemeta 14 punktus un veica 11 rezultatīvas piespēles.

"Wizards" ar trim uzvarām 11 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, bet "Suns" ar septiņiem panākumiem 11 mačos atrodas otrajā pozīcijā Rietumos. 

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu