Hārdens situāciju "Rockets" klubā sauc par traku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: Reuters/ScanPix

Džeimss Hārdens uzskata, ka viņa nākotne Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Hjūstonas "Rockets" vairs nav iespējama un viņš joprojām vēlas pamest šo organizāciju. 

Starpsezonā Hārdens atklāti kluba vadībai norādīja, ka vēlas, lai viņu aizmaina uz kādu citu komandu, kas būtu spējīga cīnīties par čempiontitulu. 

Pēc pēdējās "Rockets" spēles, kurā Hjūstonas vienība ar 100:117 atzina čempiones Losandželosas "Lakers" pārākumu, Hārdens pauda, ka viņa situācija komandā vairs nav glābjama. 

"Mums vienkārši nav pietiekami laba komanda," pēcspēles preses konferencē sacīja Hārdens. "Ir problēmas ar ķīmiju un talantu. Pēdējos mačos tas ir kļuvis acīmredzams. Es mīlu šo pilsētu. Darīju visu, ko varēju. Es gribu teikt, ka šī ir traka situācija. Es nedomāju, ka to ir iespējams labot. Paldies."

Pēc iepriekšējās sezonas "Rockets" klubu skāra visai būtiskas pārmaiņas, jo nepilnas 48 stundas pēc Hjūstonas komandas izstāšanās no izslēgšanas spēlēm no darba tika atstādināts galvenais treneris Maiks D'Antoni, kurš vēlāk kļuva par Rodiona Kuruca pārstāvētās Bruklinas "Nets" treneri, asistējot Stīvam Nešam. 

Tāpat Hjūstonu pameta vairāki cilvēki, kuri ilgāku laiku strādāja kluba vadībā. 

Hārdens šosezon vidēji mačā guvis 24,8 punktus, savācis 5,1 atlēkušo bumbu zem groziem un veicis 10,4 rezultatīvas piespēles. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu