Čempionvienība "Riga" piesaista serbu pussargu Piščeviču

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Nedelko Piščevičs
Nedelko Piščevičs Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

Latvijas čempione futbolā "Riga" parakstījusi līgumu ar Serbijas pussargu Nedelko Piščeviču, trešdien ziņo vienība.

"Riga" ziņo, ka 25 gadus vecais pussargs pagājušajā sezonā spēlēja Serbijas superlīgas komandā Ivanjicas "Javor" un bija tās kapteinis.

Piščevičs ir Serbijas granda Belgradas "Crvena zvezda" audzēknis. Profesionāla futbolista karjeru Piščevičs sāka Belgradas "Sindelic" komandā, kur četrus gadus spēlēja pirmajā līgā.

2017./2018. gada sezonā Piščevičs pārstāvēja Serbijas superlīgas klubu Belgradas "Rad". 2018./2019. gada sezonā Piščevičs ar "Javor " kļuva par pirmās līgas vicečempionu un iekļuva superlīgā.

Pagājušajā sezonā Piščevičs superlīgā aizvadīja 28 spēles, guva vienus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja.

Šosezon Piščevičs bija komandas kapteinis, nospēlēja 19 spēles, guva trīs vārtus un iekrāja divas rezultatīvas piespēles.

"Riga" sastāvā nākamsezon nebūs serbu pussargs Stefans Paničs, čehu pussargs Jakubs Hora, Kongo Demokrātiskās Republikas pussargs Maikls Žordans Nkololo, argentīniešu pussargs Federiko Bravo, brazīliešu pussargs Rodrigess Figeira jeb Rožers un arī pieckārtējais Latvijas čempions Elvis Stuglis, kurš karjeru turpinās sīvākajā konkurentē RFS.

"Riga" šajā starpsezonā pievienojās Bosnijas un Hercegovinas spēlētājs Adnans Šečerovičs, Somijas malējais pussargs Mikaelu Soisalo, kā arī Serbijas centra aizsargs Milošs Vraņanins.

"Riga" aizvadītajā sezonā jau trešo gadu pēc kārtas izcīnīja uzvaru Latvijas čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu