NBA apskatnieks iesaka Ērvingam nekavējoties beigt karjeru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kairijs Ērvings
Kairijs Ērvings Foto: AFP/SCANPIX

Ziemeļamerikas sporta medija ESPN basketbola apskatnieks Stīvens A. Smits iesaka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" zvaigznei Kairijam Ērvingam nekavējoties noslēgt karjeru. 

Personīgu iemeslu dēļ Ērvings izlaidis pēdējās četras spēles. Tajā pašā laikā viņš, pārkāpjot NBA veselības un drošības protokolu, manīts kādā dzimšanas ballītē bez sejas maskas. 

Spēles laikā Ērvings arī piedalījies "Zoom" platformas diskusijā. 

"Domāju, ka viņam būtu jānoslēdz karjera. Viņam šodien jāpaziņo par karjeras beigšanu," ESPN pārraidē "First Take" sacīja Stīvens A. Smits. "Acīmredzot viņam vairs nav vēlmes spēlēt basketbolu."

Apskatnieks uzskata, ka Ērvings ir pievīlis savus komandas biedrus, treneru kolektīvu, visu "Nets" organizāciju un basketbola līdzjutējus. 

"Nets" pagaidām situāciju ar Ērvinga nepiedalīšanos spēlēs un treniņos plaši nav komentējusi. Izskanējušas runas, ka kluba vadība ar notiekošo nav apmierināta, bet galvenais treneris Stīvs Nešs komentāros bijis skops. 

Tāpat tiek uzskatīts, ka "Nets" īpašnieka Džozefa Caja pacietības mērs nebūs bezgalīgs.  

Pirms sezonas Ērvings paziņoja, ka nekomunicēs ar medijiem, par ko saņēma 25 000 ASV dolāru (20 568 eiro) sodu.

Ērvings šosezon laukumā devies septiņās spēlēs, kurās vidēji guvis 27,1 punktu, veicis 6,1 rezultatīvu piespēli un savācis 5,3 atlēkušās bumbas zem groziem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu