"Atletico" uz īres līguma pamata iegūst uzbrucēju Dembelē

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola čempionāta viena no šīs sezonas spēcīgākajām komandām Madrides "Atletico" sastāvu papildinājusi ar uzbrucēju Musu Dembelē, kurš uz īres līguma pamata pievienojies no Francijas kluba Lionas "Olympique".

Zināms, ka Dembelē uz īres līguma pamata Madrides klubā spēlēs līdz šīs sezonas beigām, bet pēc tam "Atletico" uzbrucēju savā rīcībā būs iespēja iegūt par aptuveni 35 miljoniem eiro.

"Atletico" Francijas klubam jau samaksājusi 1,5 miljonus eiro, jo Dembelē veiksmīgi izgājis medicīniskās pārbaudes.

Paredzams, ka Dembelē Madridē nonācis tāpēc, ka decembrī līgums tika lauzts ar Djegu Kostu.

Dembelē par vietu sastāvā nāksies cīnīties ar Žuāu Fēliksu, Luisu Svaresu un Anhelu Korea.

Francūzis "Atletico" pirmo spēli, visticamāk, aizvadīs vien 23.februārī, kad Madrides komanda UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā tiksies ar Londonas "Chlesea". Līdz tam brīdim Dembelē vēl jāpārcieš rokas operācija.

Karjeras laikā Dembelē pārstāvējis arī Londonas "Fulham" un Glāzgovas "Celtic" komandas, bet 2018.gadā nonāca Lionas vienības rindās.

Savā pirmajā sezonā Francijas čempionātā Dembelē izcēlās ar 16 vārtiem, bet šosezon uzbrucējs 12 spēlēs iesitis tikai vienu "golu".

"Atletico" Spānijas čempionātā 16 spēlēs iekrājusi 41 punktu un ieņem pirmo vietu. Tuvākā sekotāja Madrides "Real" aizvadījusi par diviem mačiem vairāk un tikusi pie 37 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu