Video un audio ⟩ Madars Razma: Ja man iedotu divu trīs gramu atšķirīgas šautriņas...

Gatis Kreceris
, Sporta žurnālists
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas labākais šautriņmetējs Madars Razma decembrī otro reizi karjerā piedalījās Profesionālās šautriņu korporācijas (PDC) rīkotajā pasaules čempionātā. Par šo pieredzi, šautriņu mešanas aizkulisēm, tās popularitāti un citām ar šo sporta veidu saistītām lietām saruna ar Razmu TVNET Sporta podkāsta "Čempionu brokastis" 29. epizodē.   

Šautriņu mešana viņam ir hobijs, maizes darbs un vaļasprieks. Viss vienā. 

Razma pagājušā gada izskaņā pasaules čempionātā Londonā otrajā kārtā ar 1-3 piekāpās divkārtējam pasaules čempionam skotam Gerijam Andersonam, kurš turnīrā bija izsēts ar 13. numuru. Ar savu sniegumu latvietis ir apmierināts, bet, kā jau vienmēr, - var labāk. 

PDC rangā viņš atrodas 53. pozīcijā, kas ir visai augsts rādītājs. 

"Ja man iedotu divu trīs gramu atšķirīgas šautriņas, tas mani noteikti ietekmētu. Vienā pusprofesionāļu turnīrā pirms ļoti svarīgas spēles man nolūza adata. Un tā bija vienīgā reize dzīvē, kad nebiju paņēmis līdzi rezerves šautriņas. Nomainīt pirms spēles nepaspēju, un man nācās aizņemties vienu šautriņu no cita spēlētāja. Tas bija... divas bultas lido, kur tu gribi, bet trešā galīgi auzās," pastāstīja Razma. 

Pilnu sarunu ar Razmu klausies vai skaties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu