Basketbolists Bērziņš gūst 13 punktus Polijas čempionāta spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolists Jānis Bērziņš ceturtdien guva 13 punktus un Rolands Freimanis pievienoja piecus punktus, bet viņu pārstāvētā Zelonas Guras "Stelmet Enea" komanda izcīnīja uzvaru Polijas čempionāta spēlē.

"Stelmet Enea" viesos ar rezultātu 97:69 (28:20, 25:14, 19:26, 25:9) pārspēja Dombrovas Gurņičas MKS komandu.

Bērziņš laukumā pavadītajās 17 minūtēs un 41 sekundē realizēja trīs no četriem divpunktu metieniem, divus no pieciem "trejačiem" un savu vienīgo soda metienu. Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pieļāva vienu kļūdu, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja divus metienus, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un iekrāja 17 efektivitātes koeficienta punktus.

Tikmēr Freimanis spēlēja 18 minūtes un 18sekundes, kuru laikā realizēja vienu no trim divpunktu metieniem un vienu no pieciem tālmetieniem. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, četras piezīmes un trīs izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Džefrijs Grosele, bet pretiniekiem 19 punktus guva Mihals Novikovskis.

Zelonas Guras komanda ar 19 uzvarām 21 spēlē turnīra tabulā ieņem pirmo vietu, Mārtiņa Laksas pārstāvētā Ļubļinas "Start" ar 14 panākumiem ir piektā, bet Roberta Stumbra pārstāvētais Radomas "HydroTruck"klubs ar piecām uzvarām 21 cīņā ir priekšpēdējais starp 16 vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu