Video ⟩ Porziņģis sakrāj "double-double", taču spēles beigās netrāpa izšķirošu metienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien guva 15 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa komanda Dalasas "Mavericks" viesojās pie Milvoki "Bucks".

"Mavericks" ar rezultātu 109:112 (23:30, 24:25, 34:29, 28:28) zaudēja "Bucks".

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 29 minūtes, kuru laikā realizēja četrus no 12 divpunktu metieniem, divus no septiņiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja divus metienus, pieļāva četras kļūdas un vienu reizi pārkāpa noteikumus. "Mavericks" ar Porziņģi laukumā iemeta par septiņiem punktiem mazāk nekā ielaida.

Latvijas basketbolists sakrāja "double-double", izceļoties ar divciparu rādītāju gūtajos punktos un izcīnītajās atlēkušajās bumbās (15+10).

"Mavericks" komandā rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Luka Dončičs, kurš arī izcīnīja deviņas bumbas zem groziem un veica 13 rezultatīvas piespēles.

22 punktus guva Tims Hārdevejs juniors, bet pa 13 punktiem "Mavericks" labā pievienoja arī Džeimss Džonsons un Trejs Bērks.

"Bucks" vienībā 31 punktu guva Janis Adetokunbo, 25 punktus iemeta Kriss Midltons.

Kaut arī spēles gaitā "Mavericks" basketbolisti bija nonākuši iedzinēju lomā ar 14 punktu starpību, viņiem izdevās atspēlēties un mača galotnē Dalasas komandai bija iespēja izraut uzvaru.

10,4 sekundes pirms mača pamatlaika beigām Porziņģis varēja izvirzīt "Mavericks" vadībā, taču viņš netrāpīja tālmetienu pie rezultāta 107:109. 

21 sekundi pirms spēles pamatlaika beigām trīspunktu metienu netrāpīja arī Trejs Bērks, kuram arī pie rezultāta 107:109 bija iespēja vadībā izvirzīt Dalasas komandu.

"Mavericks" ar sešām uzvarām 11 spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, bet "Bucks" ar 9 uzvarām 13 mačos ierindojas otrajā pozīcijā Austrumos. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu